Sales Automation

Zoho CRM Plus är en integrerad lösning för säljare som vill ha de bästa verktygen för att lyckas med sin försäljning och hantering av Leads och kunder. 


Automatisera och förenkla ert säljarbete med Zoho CRM.
Zoho CRM valdes till bästa CRM system 2022. Länk

Revolutionera din försäljning med säljautomation!

Är du trött på att jaga leads, hantera data och gå miste om värdefulla möjligheter? Försäljningsautomatisering är din biljett till ökad produktivitet och ökade intäkter.
Våra säljautomatiseringsverktyg är utformade för att effektivisera din försäljningsprocess, så att ditt team kan fokusera på det de är bäst på – att sälja. Säg adjö till manuell datainmatning och hej till en effektiv, datadriven försäljningsstrategi.
Föreställ dig att ha ett system som automatiskt identifierar de hetaste potentiella kunderna, spårar kundinteraktioner och skickar uppföljningsmail i rätt tid. Med försäljningsautomatisering kan du avsluta affärer snabbare och mer effektivt, vilket i slutändan ökar din vinst.
Men det är inte allt. Våra lösningar tillhandahåller analyser i realtid, vilket ger dig möjlighet att fatta välgrundade beslut och optimera dina försäljningsinsatser. Följ upp och analysera med kraftfulla rapporter.

Wedelroos AB - Zoho Partner

Wedelroos AB är partner till Zoho och säljer, marknadsför och implementerar Zoho´s olika system. Få en bra och smidig struktur som anpassas efter era önskemål och krav. Ta Wedelroos hjälp och få bra lösningar för er verksamhet.

Marketing Automation - en lösning för framtiden

The all-in-one marketing tool. Zoho Marketing Automation innehåller alla verktyg ni behöver för att hantera, planera och genomföra era digitala marknadsföringsaktiviteter. Allt i ett gemensamt system. Skapa automatiseringar, flöden och aktiviteter. Det kan vara målanpassade nyhetsbrev, inlägg och aktiviteter i Sociala medier m m. Skapa en effektiv marknadsföringsstruktur med hjälp av Zoho och Wedelroos AB. 

Zoho Marketing Automation Video 1.5 min
Testa Zoho Marketing Automation i 14 dagar
Presentation av marknadsföringens framtid: Marketing Automation!
Är du redo att ta dina marknadsföringsinsatser till nästa nivå och driva en effektiv affärstillväxt? Marketing Automation är din lösning! Säg adjö till tidskrävande manuella uppgifter och hej till ökad effektivitet, intäkter och kundnöjdhet.
Med marketingautomation kan du effektivisera dina marknadsföringsprocesser. Skapa personliga e-postkampanjer, ta hand om potentiella kunder och engagera din publik vid rätt tidpunkt, varje gång. Det är som att ha ett dedikerat marknadsföringsteam som jobbar dygnet runt.
Våra verktyg för marknadsföringsautomatisering ger ovärderliga insikter i kundernas beteende, vilket gör att du kan fatta datadrivna beslut. När du riktar in dig på rätt målgrupp med rätt budskap förbättrar du omvandlingsfrekvenser och försäljning.
Omfamna kraften i automatisering och frigör den fulla potentialen i din marknadsföringsstrategi. Säg farväl till repetitiva uppgifter och hej till ökande resultat.

Kontakta oss idag och upptäck hur marknadsföringsautomation kan hjälpa ditt företag, spara tid, pengar och huvudvärk samtidigt som du ökar din framgång!

©Copyright | Wedelroos AB. All Right Reserved